Κρέμα μπανάνας (sugar free)

Μαύρισαν οι μπανάνες σου; Ώρα να μάθεις να τις αξιοποιείς με τον πιο νόστιμο τρόπο! Φτιάξε την κρέμα μπανάνας και θα με θυμηθείς!

ΥΛΙΚΑ

  • 3/4 cup λιωμένες μπανάνες με το πιρούνι (από 3  ώριμες μπανάνες ή 2 μεγάλες)
  • 2 cup γάλα ελαφρύ (500ml)
  • 2μιση κ.σ corn flour
  • 1 κ.σ. στέβια (ή 1 κ.σ. ζάχαρη)
  • 1 αυγό
  • 1 πακέτο diet crackers (αν θέλετε ολικής άλεσης)
  • κανέλα (προαιρετικά)
  • Νιφάδες βρώμης (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμιγνύετε σε ένα μπολ το γάλα, το corn flour, το αυγό και τη στέβια
  2. Βάζετε μια κατσαρόλα στη φωτιά και ρίχνετε το περιεχόμενο του μπολ.Καθώς το μίγμα ζεσταίνεται ρίχνετε τις λιωμένες μπανάνες
  3. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα
  4. Απλώνετε σε ένα μικρό πιρέξ τα crackers
  5. Ρίχνετε από πάνω την κρέμα μπανάνας αφού την αφήσετε να κρυώσει για λίγο
  6. Αν θέλέτε τρίβετε από πάνω crackers, ρίχνετε νιφάδες βρώμης και κανέλα
  7. Τοποθετήστε την κρέμα στο ψυγείο και μόλις πήξει καλά (2-4 ώρες) απολαύστε χωρίς τύψεις

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Βρες την αρχική δημοσίευση της συνταγής εδώ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s